دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اردوغان از عملیات زمینی ترکیه در شمال سوریه و عراق خبر داد

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه عملیات در شمال سوریه و عراق به حملات هوایی محدود نخواهد بود، گفت تصمیم درباره تعداد نیروی زمینی برای مشارکت در این عملیات گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه امروز (دوشنبه) از بررسی گزینه استفاده از نیروی زمینی برای مشارکت در عملیات نظامی در شمال سوریه، در کنار نیروی هوایی خبر داد.

 

اردوغان در گفتگو با خبرنگاران حین پرواز بازگشت از قطر، گفت: «[عملیات پنجه-شمشیر] محدود به حملات هوایی نخواهد بود. اینکه چقدر نیروی زمینی باید اعزام شود، درباره آن تصمیم گرفته شده است؛ ما اقدام خواهیم کرد».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی در پاسخ به سوالی درباره هماهنگی با آمریکا و روسیه توضیح داد: «ما هیچ گفتگویی با آقای بایدن یا پوتین در رابطه با این عملیات نداشتیم. سازمان امنیت ما با اجازه این و آن کار نمی‌کند. ما تصمیم می‌گیریم، این ما هستیم که اقدام می‌کنیم. آمریکا باید این را بفهمد».

 

رئیس جمهور ترکیه درباره دیدار با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر در حاشیه مراسم افتتاحیه جام جهانی در قطر نیز اظهار داشت: «ما گفتیم که روند عادی‌سازی می‌تواند آغاز شود. گامی در آنجا برای شروع چنین روندی برداشته شد».

 

اردوغان درباره روابط ترکیه با مصر گفت: «تنها چیزی که از آنها می‌خواهیم این است که برای کسانی که از طریق این گفتگوها علیه ما در دریای مدیترانه موضع می‌گیرند، صلح را در اینجا برقرار کنیم. اتحاد ملت ترکیه و مردم مصر در گذشته برای ما بسیار مهم است. چرا دوباره نه، چرا دوباره شروع نکنیم؟ ما به آنها این پیام را داده‌ایم».

 

طبق این گزارش، وی همچنین افزود: «امید من این است که بخواهیم روند عادی‌سازی روابط را که با وزرای ما آغاز شد، به نقطه خوبی از جمله در مذاکرات سطح بالا برسانیم»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر